Gardurile din panouri metalice pot avea un aspect cald si prietenos, chiar daca au toate calitatile unui gard metalic, in special rezistenta si usurinta intretinerii.

Gardurile si portile unei locuinte pun in valoare imobilul pe care-l imprejmuiesc, oferind o nota de distinctie, daca sunt realizate adecvat. Locuinta urbana are nevoie de mai multa intimitate, fara a parea izolata de comunitatea din jur. Daca imprejmuirea se face din materiale cu aspect de lemn perfect finisat va castiga in prestanta, fara a face rabat de la rezistenta si, foarte important, fara rabat la siguranta proprietatii.

Unele dintre gardurile metalice din oferta noastra pot satisface toate aceste aspecte laolalta: siguranta, calitate, aspect si usurinta in intretinere. Gardurile si portile executate de noi sunt din tabla zincata de grosime 1mm prin indoire la abkant, dupa care sunt vopsite in camp electostatic in culori din gama RAL.
Fiind finisate in conditii excelente, gardurile si portile noastre metalice sunt extrem de rezistente la actiunea factorilor externi si nu vor trebui vopsite incontinuu si vor beneficia si de garantia executiei. Aparenta de lemn natur adauga la aceste calitati si pe acela al unui aspect deosebit.

Unele dintre cele mai reusite modele se executa prin alternanta cu lamele din tabla de diverse culori, inclusiv imitatie lemn. Rezultatul este reprezentat de panouri foarte rezistente si elegante, potrivite atat in mediul urban, cat si in cel rural, pentru constructii atat civile, cat si industriale.