Garduri metalice modele – combinatii – culori pentru toate gusturile

Gardurile si portile unei locuinte sunt elemente importante, care trebuie tratate ca atare. Acestea pun in valoare imobilul pe care-l imprejmuiesc, oferind o nota distinctiva, daca sunt realizate adecvat.

Gardurile PANNELLI raman frumoase in timp pentru ca sunt finisate prin metode moderne, ceea ce le face rezistente la coroziune, factori chimici, caldura, impact, abraziune, raze ultraviolete si la conditiile meteo.

In plus, se pot crea modele si combinatii foarte variate, pe masura unei locuinte moderne si unui stil de viata activ. Producem panouri din diverse modele de tabla sinusoidala sau trapezoidala, in alternanta cu lamele din tabla de diverse culori, inclusiv imitatie lemn. Paleta de culori este larga si permite confectionarea de modele potrivite atat pentru locuintele mai traditionale si conservatoare, cat si pentru locuintele urbane, foarte moderne, in functie de dorintele dvs.

Gardurile si portile produse de noi nu va vor crea nici un impediment de intretinere si va vor permite sa va bucurati de curtea dumneavoastra in liniste si siguranta. In plus, portile culisante sau batante automate vor face ca intrarea si iesirea sa se faca comod, printr-un simplu clic pe telecomanda.

Gasiti aici mai multe detalii despre preturi, modele si paleta de culori pentru gardurile si portile metalice Pannelli. Si bineinteles, ne puteti contacta oricand.