Care sunt avantajele alegerii unei porti culisante telescopice?

Daca intrarea pe proprietatea dvs. este prea ingusta pentru a se putea instala o poarta  batanta sau o poarta culisanta standard,  atunci puteti lua in calcul o poarta culisanta telescopica. Pe scurt, aceste porti culisante telescopice necesita doar aproximativ jumatate din spatiul pe care il ocupa in mod normal o poarta clasica, fie ea batanta sau culisanta.

Portile culisante telescopice sunt alcatuite din 2 sau 3 panouri care sunt setate sa ruleze cu viteze diferite unul pe langa celalalt, astfel incat sa ajunga la pozitia de deschidere si inchidere in acelasi timp. Din acest motiv, acest tip de poarta este si mai rapid decat poarta standard si este recomandata si pentru situatia cand se doreste deschiderea mai prompta a portii.

Portile telescopice permit deschidere simpla sau dubla, adica pot rula din ambele directii, iar cele 2 porti se intalnesc la mijlocul distantei. In acest ultim format sunt ideale si pentru deschideri largi, avand atat avantajul rapiditatii de miscare, cat si pe cel al economiei de spatiu. Sunt deci ideale atat pentru locuinte, cat si pentru spatii comerciale si industriale.

Si o poarta telescopica cu element decorativ in zig-zag pentru o curte cu deschidere foarte mica.