Calitatea gardurilor si portilor metalice Pannelli este recunoscuta si apreciata de clientii nostri:

Client garduri Constanta: “Mi-a placut ca au facut absolut totul de la cap la coada si au lucrat foarte profesionist, lucrarea la mine este destul de mare si poarta este foarte lunga, dar a iesit extraordinar. Recomand calduros!” – Gabi Sandu

Garduri Constanta – poarta metalica Constanta auto si pietonala

Mai jos: un gard metalic cu poarta culisanta automata si poarta pietonala in timpul instalarii in teren. Vedeti in imagini evolutia lucrarii. Totul a decurs foarte repede si bine, pentru ca am executat corect masuratorile, am asigurat la timp productia si transportul si am instalat cu profesionalism.

Desi producem in Bucuresti, avem lucrari pe distante din ce in ce mai indepartate, dintre care judetul Constanta se afla in TOP 3. De ce? Pentru ca odata ce am livrat un produs de calitate si o desfasurare a lucrarilor conform intelegerii, proprietarul este bucuros sa ne recomande.

Din experienta noastra de producator de profile metalice cu vechime, stim ca trebuie sa livram la timp, de calitate, conform intelegerilor cu clientul. Asiguram toate serviciile adiacente (masuratori, consultanta, proiectare, executie, transport si montaj) pentru ca treaba sa mearga ca unsa si sa ne pastram calificativele si aprecierile bune.

Va multumim pentru incredere!

Am colaborat foarte bine, sunt multumit de rezultat. Am facut cu Pannelli Top Construct mai multe lucrari si de fiecare data au fost foarte buni, punctuali si de incredere. Recomand!
Popa Ion
Mi-a placut ca au facut absolut totul de la cap la coada si au lucrat foarte profesionist, lucrarea la mine este destul de mare si poarta este foarte lunga, dar a iesit extraordinar. Recomand calduros!
Gabi Sandu
Foarte seriosi, m-am inteles cu ei foarte bine. Au venit cand au promis, cu masina lor, cu materiale, tot, au montat gardul si poarta automata, functioneaza brici!
Mihai Rapa

O alta lucrare foarte frumoasa de garduri cu poarta metalica la Constanta puteti vedea mai jos. O recomandam aici pentru ca ne-a placut foarte mult, se asorteaza foarte bine cu locatia si infrumuseteaza strada atat prin concept, cat si prin executie. Clientul a ales acelasi tip de panou din profile metalice de tip jaluzea, de culoare maro-brun (RAL 8017). Acest tip de panou foarte potrivit in zone atat urbane, cat si rurale, este campion in aprecierile obtinute pana acum. Asigura o intretinere ZERO in timp, pentru ca are un finisaj rezistent la coroziune, factori chimici, caldura, impact, abraziune, raze ultraviolete si conditii meteo. Si totodata, nu-i asa ca arata bine?