Pannelli Top Construct

Va oferim garduri si porti metalice preturi de producator, de o calitate excelenta, moderne si elegante. Gardurile noastre si-au creat o reputatie foarte buna pentru ca raman frumoase in timp. Folosim procedee tehnologice moderne pentru a crea un finisaj impecabil, rezistent la coroziune, factori chimici, caldura, impact, abraziune, raze ultraviolete precum si la conditiile meteo.

Ca producator de profile metalice stim sa alegem cea mai buna tabla si accesorii de calitate de la furnizori verificati prin experienta.

Transportul este inclus pe raza Municipiului Bucuresti pentru comenzi mai mari de 5000 ron. Ne asiguram ca panourile nu sunt deteriorate in timpul lucrarilor si ca lucrarea va fi predata impecabil.

Suntem disponibili sa ne deplasam la adresa dumneavoastra si sa va oferim consultanta pentru a va ajuta sa faceti alegerile cele mai potrivite. Scopul nostru este de a servi nevoile celor ce vor sa construiasca, prin gasirea celor mai bune solutii constructive, cu cheltuieli minime, pentru siguranta investitiei dumneavoastra.

Raspundem prompt!

Dati-ne un telefon!

clic pe buton

Ne puteti gasi la urmatoarele date de contact:

Adresa: Str. Complexului, nr. 5A, Sector 3, Bucuresti
Email: office@profiletabla.ro
Tel. fix: 0371.33.19.80
Tel. mobil: 0745.735.086

Garduri si porti metalice preturi producator

Panourile pentru garduri si porti sunt produse dintr-un cadru de teava rectangulara, vopsita, pe care se aplica portiuni de tabla sinusoidala sau trapezoidala, in alternanta cu lamele din tabla de diverse culori, inclusiv imitatie lemn. Rezultatul consta in panouri rezistente si elegante, cu aspect impresionant, dar ale caror preturi sunt foarte competitive.

Lamelele sunt confectionale din tabla zincata de grosime 1mm prin indoire la abkant, dupa care sunt vopsite in camp electostatic in culori din gama RAL.

Cadrele sunt realizate din profile zincate ambutisate sau teava zincata, urmand acelasi proces de vopsire in camp electrostatic in culori din gama RAL. Toleranta dimensionala este de +/ – 2mm.

Cadrele sunt prevazute cu montanti verticali sudati din metru in metru pt a asigura o foarte buna portanta si rezistenta la socuri mecanice.