Gardurile de beton au calitati care le fac foarte utilizate in ingradirea incintelor. De exemplu, exista garduri de beton care sunt foarte rezistente si asigura un grad inalt de intimitate. Adeseori sunt insa si foarte banale si pot chiar strica aspectul exterior al locuintei sau firmei. Multe garduri de beton au un design batranicios si chiar chicios.

Noi facem aceste garduri de beton interesante si moderne! Potrivite cu locuintele care cer atat prestanta, cat si securitate si intimitate.

Vrei ca incinta ta sa fie ingradita cu garduri de beton care sa arate foarte bine, care sa aduca un plus de eleganta si sa se diferentieze (in bine!) de imprejurimi. Totodata, sa te faca sa te simti in siguranta, fara intruziunile unor priviri de necunoscuti peste sau prin gard, fara goluri si decupaje nenecesare, dar care sa permita si o oarecare desfasurare de imaginatie retinuta, atat cat sa arate ca proprietarul este un om cu gust.

Gardurile de beton cu umplutura de tabla metalica vopsita in camp electrostatic arata foarte bine, vin in nuante si culori diverse, pot fi atat sobre, in culori de gri, negru, maro, alb/argintiu, cat si vesele, in diverse nuante de rosu, auriu, albastru, verde. Pot avea aspect urban, cat si aspect cald, cu aparenta de lemn natur. Vin pe toate gusturile oamenilor preocupati de aspectul casei sau firmei lor.

Verificati lucrarile noastre si veti descoperi o multitudine de posibilitati de design pentru un gard frumos si bine facut, de care veti fi mandri – asa cum suntem si noi.

Garduri de beton cu umplutura de tabla cutata durabile si rezistente

Gardurile metalice sunt usor de montat si usor de intretinut – sau cu 0 (zero) mentenanta, pentru ca sunt vopsite in camp electrostatic si nu necesita vopsire ulterioara.

Dimensiunile maxime ale unui cadru metalic sunt 6m lungime si 2 m inaltime.

Puteti adauga la un astfel de gard de beton cu umplutura de panouri de tabla cutata si o poarta culisanta (automata sau manuala) sau batanta, precum si o usa pietonala, in functie de necesitati. Totul perfect montat si finisat.

Transportul este inclus pe raza Municipiului Bucuresti pentru comenzi mai mari de 5000 ron. Ne asiguram ca panourile nu sunt deteriorate in timpul lucrarilor si ca lucrarea va fi predata impecabil.