Clientii nostri au fost intotdeauna foarte multumiti de lucrarile noastre. Unii dintre ei au avut amabilitatea de a ne lasa marturia acestei multumiri – postate aici pe site. Verifica lucrarile noastre aici!

Adaptam modelele gardurilor si portilor metalice pentru cele mai rafinate gusturi, imbinand tabla sinusoidala sau trapezoidala cu lamele din tabla de diverse culori. Printre aceste modele avem inclusiv gard metalic imitatie lemn – cu aspect foarte natural, deosebit de frumos.

Avem in permanenta modele noi! Dati-ne un telefon pentru a afla detalii!

Am colaborat foarte bine, sunt multumit de rezultat. Am facut cu Pannelli Top Construct mai multe lucrari si de fiecare data au fost foarte buni, punctuali si de incredere. Recomand!
Popa Ion
Mi-a placut ca au facut absolut totul de la cap la coada si au lucrat foarte profesionist, lucrarea la mine este destul de mare si poarta este foarte lunga, dar a iesit extraordinar. Recomand calduros!
Gabi Sandu
Foarte seriosi, m-am inteles cu ei foarte bine. Au venit cand au promis, cu masina lor, cu materiale, tot, au montat gardul si poarta automata, functioneaza brici!
Mihai Rapa

Garduri si porti moderne

Gardurile si portile noastre metalice sunt moderne si rezistente, potrivite cu stilul de locuire actual. Deoarece sunt vopsite in camp electrostatic, nu necesita intretinere si isi pastreaza aspectul frumos mai mult timp.

Un astfel de gard metalic asigura proprietarului necesarul de intimitate si de siguranta pe care o locuinta sau afacere moderna il cere. Paleta de culori variata il face sa se incadreze bine atat in mediul urban, cat si rural. Vezi paleta de culori

Dati-ne un telefon!

clic pe buton