Garduri și porti metalice Bucuresti

REZISTENTE SI MODERNE, RĂMÂN FRUMOASE ÎN TIMP

Garduri metalice din lamele orizontale tip jaluzea, montate sub forma de panou pe un cadru metalic rezistent.

Dimensiunile maxime ale unui astfel de cadru sunt 6m lungime si 2 m inaltime.

Lamelele sunt confectionale din tabla zincata de grosime 1mm, vopsite in camp electostatic in culori din gama RAL sau sub forma de imitatie lemn.

Garduri metalice – Bucuresti – combinatii si culori pentru toate gusturile

Gardurile metalice PANNELLI produse in Bucuresti raman frumoase in timp pentru ca sunt finisate prin metode moderne, ceea ce le face rezistente la coroziune, factori chimici, caldura, impact, abraziune, raze ultraviolete si la conditiile meteo.

In plus, se pot crea modele si combinatii foarte variate, pe masura unei locuinte moderne si unui stil de viata activ. Producem in atelierul din Bucuresti garduri metalice din diverse modele de tabla sinusoidala sau trapezoidala, in alternanta cu lamele din tabla de diverse culori, inclusiv imitatie lemn. Paleta de culori este larga si permite confectionarea de garduri si porti metalice potrivite atat pentru locuintele mai traditionale si conservatoare, cat si pentru locuintele urbane, foarte moderne, in functie de dorintele dvs.

Servicii complete

Ne deplasam in zona in care doriti sa se efectueze lucrarea si efectuam masuratorile necesare, in conformitate cu dorintele dvs. si cu eventualele limitari sau obstacole aflate la fata locului.

Infunctie de dorintele dvs. si specificul zonei, va putem indica variantele de ingradire cele mai bune, cele mai adecvate bugetului dvs. si cele mai potrivite cu particularitatile lucrarii.

Design-ul panourilor pentru garduri si porti este asigurat de arhitectii din departamentul de creatie al  Pannelli Top Construct. Productia acestora are loc la atelierul nostru din Bucuresti. Avem o vasta experienta in domeniul productiei de profile metalice si respectam toate standardele de executie necesare obtinerii unor produse de calitate si rezistenta superioare.

Transportul este inclus pe raza Municipiului Bucuresti pentru comenzi mai mari de 5000 ron. Ne asiguram ca panourile nu sunt deteriorate in timpul lucrarilor si ca lucrarea va fi predata impecabil.

Pretul montajului se va calcula in functie de complexitatea lucrarii.

Raspundem prompt!

clic pe buton

Modele de garduri metalice Bucuresti

Pastram preturile competitive, oferind totodata o gama cat mai larga de modele pentru clientii care ne cer diversitate, la un raport pret/calitate echitabil. Continuam sa alegem cei mai buni furnizori de tabla, pentru ca produsele noastre sa-si pastreze aceeasi imagine frumoasa si eleganta in timp.

Mai multe modele de garduri metalice Bucuresti si preturi