Porti metalice automate 2018-02-19T14:30:07+00:00

Porti metalice automate

Porti metalice automate moderne, tip jaluzea, realizate din lamele din tabla zincata montate intr-un cadru din teava rectangulara 70x70mm, vopsite in camp electrostatic.

Producem modele de porti metalice automate cu sau fara telecomanda, pe sine sau pe role, batante sau culisante. Modelele noastre de porti vin in culori vesele sau sobre, intr-o singura culoare sau o combinatie de mai multe culori.

Am colaborat foarte bine, sunt multumit de rezultat. Am facut cu Pannelli Top Construct mai multe lucrari si de fiecare data au fost foarte buni, punctuali si de incredere. Recomand!
Popa Ion
Mi-a placut ca au facut absolut totul de la cap la coada si au lucrat foarte profesionist, lucrarea la mine este destul de mare si poarta este foarte lunga, dar a iesit extraordinar. Recomand calduros!
Gabi Sandu
Foarte seriosi, m-am inteles cu ei foarte bine. Au venit cand au promis, cu masina lor, cu materiale, tot, au montat gardul si poarta automata, functioneaza brici!
Mihai Rapa
Poarta metalica automata batanta

Poarta metalica automata batanta

Vezi preturi

Mai jos puteti observa cateva modele, imagini de la unele dintre lucrarile noastre. Daca aveti intrebari pentru lucrarea dumneavoastra specifica, va rugam sa ne cereti o oferta sau sa ne dati un telefon.

Asiguram toate serviciile necesare lucrarii dvs.: ne deplasam la adresa si efectuam masuratorile necesare, apoi, in conformitate cu dorintele dvs. si functie de particularitatile locului, va oferim cea mai potrivita solutie constructiva. Transportul este inclus pe raza Municipiului Bucuresti pentru comenzi mai mari de 5000 ron.

Raspundem prompt!

Cere o oferta

Dati-ne un telefon!

0745.735.086

clic pe buton

Faceti click pe imagini pentru a vedea imaginile marite:

Porti metalice automate

Portile noastre metalice automate sunt deosebit de rezistente la trecerea timpului pentru ca sunt vopsite in camp electrostatic. Acest procedeu de vopsire asigura portilor metalice un aspect frumos, durabil in timp fara intretinere. Nici un element nu este neglijat, pentru ca vrem sa oferim porti automate de calitate. Suruburile (autoforante) care sunt folosite pentru montajul lamelelor pe suportul metalic sunt vopsite in camp electrostatic deasemenea, in culoarea lamelei. Cititi mai multe despre De ce gardurile PANNELLI raman frumoase in timp.

Folosim vopsirea in camp electrostatic pentru ca este o metoda moderna de vopsire. Procedeul consta in folosirea particulelor de vopsea incarcate cu o sarcină electrostatică puternica, de aceea este foarte eficient din mai multe puncte de vedere. Vopsirea in camp electrostatic are urmatoarele avantaje:

  • rezistenta – ca urmare a magnetizarii particulelor de vopsea, acestea adera foarte tare la suprafata de vopsit – ceea ce asigura o rezistenta sporita a stratului de vopsea;
  • estetica – suprafata rezultata are un aspect impecabil, astfel portile automate arata foarte frumos si isi vor pastra aceasta aparenta in timp;
  • vopsire eficienta – vopseaua adera si la partile mai “ascunse” ale elementului portii – care este astfel mai protejata si – din nou – asigura o mai mare durabilitate si rezistenta acesteia;
  • uscare rapida – lamelele metalice vopsite electrostatic se usuca mult mai rapid, ceea ce face ca procesul de productie sa fie mai eficient ca si raport cost/calitate;
  • economie de vopsea – fata de procedeele traditionale, vopsirea in camp electrostatic necesita o cantitate mai mica de vopsea pentru o acoperire eficace;
  • fara “coacere” – dupa vopsite, portile automate nu mai necesita si alte tipuri de procedee pentru uscare, care ar fi foarte costisitoare.

Vezi preturi

Raspundem prompt!

Cere o oferta

Dati-ne un telefon!

0745.735.086

clic pe buton

Show Buttons
Hide Buttons