Modele porti metalice 2018-02-22T01:35:56+00:00

Modele porti metalice

Porti metalice moderne si rezistente, realizate din lamele din tabla zincata montate intr-un cadru din teava rectangulara 70x70mm, vopsite in camp electrostatic.

Dimensiunile maxime ale unui astfel de cadru sunt 6m lungime si 2 m inaltime.

Portile PANNELLI raman frumoase in timp pentru ca sunt finisate prin metode moderne, ceea ce le face rezistente la umezeala si variatia temperaturii.

Am colaborat foarte bine, sunt multumit de rezultat. Am facut cu Pannelli Top Construct mai multe lucrari si de fiecare data au fost foarte buni, punctuali si de incredere. Recomand!
Popa Ion
Mi-a placut ca au facut absolut totul de la cap la coada si au lucrat foarte profesionist, lucrarea la mine este destul de mare si poarta este foarte lunga, dar a iesit extraordinar. Recomand calduros!
Gabi Sandu
Foarte seriosi, m-am inteles cu ei foarte bine. Au venit cand au promis, cu masina lor, cu materiale, tot, au montat gardul si poarta automata, functioneaza brici!
Mihai Rapa

Modele porti metalice manuale sau automate, pe sine sau pe role, batante, culisante, usi pietonale simple, duble sau usi incastrate in portile metalice. Paleta de culori este variata: culori vesele sau sobre, intr-o singura culoare sau o combinatie de mai multe culori.

Mai jos puteti observa imagini de la unele dintre lucrarile noastre. Daca aveti intrebari pentru lucrarea dumneavoastra specifica, va rugam sa ne contactati sau sa ne dati un telefon.

Click pe imagine pentru marire:

Porti metalice moderne si rezistente

Portile metalice Pannelli sunt vopsite in camp electrostatic deoarece acest procedeu determina un finisaj cu un aspect frumos, foarte durabil in timp. In acelasi scop, montarea lamelelor tip jaluzea pe suportul metalic se realizeaza cu suruburi autoforante vopsite electrostatic in culoarea lamelei. Cititi mai multe despre De ce gardurile PANNELLI raman frumoase in timp.

Acest tip de vopsire este foarte eficient si foloseste particule incarcate cu o sarcină electrostatică puternica care adera foarte bine la piesa metalica. Ca urmare, vopsirea in camp electrostatic a portilor metalice are urmatoarele avantaje:

  • rezistenta – acest procedeu determina magnetizarea particulelor de vopsea, care adera puternic la suprafata de vopsit – ceea ce asigura o excelenta rezistenta a stratului de vopsea;
  • vopsire eficienta – vopseaua adera si la partile mai dificile, mai “ascunse” ale piesei metalice – care este astfel mai protejata si – din nou – asigura o mai mare durabilitate si rezistenta a portii metalice;
  • estetica – suprafata rezultata are un aspect fara cusur, deci poarta metalica arata foarte frumos si isi va pastra aceasta aparenta in timp;
  • economie de vopsea – fata de procedeele traditionale, necesita o cantitate mai mica de vopsea pentru o acoperire eficace;
  • uscare rapida – lamelele vopsite electrostatic se usuca mult mai rapid, ceea ce face ca procesul de productie sa fie mai eficient ca si raport cost/calitate;
  • fara “coacere” – nu necesita alte tipuri de procedee pentru uscare, care ar fi foarte costisitoare.

Raspundem prompt!

Cere detalii
Vezi preturi la porti si garduri metalice
Show Buttons
Hide Buttons