Clientii apreciaza calitatea

/, porti metalice/Clientii apreciaza calitatea

Clientii apreciaza calitatea

Calitatea gardurilor si portilor metalice Pannelli este recunoscuta si apreciata de clientii nostri:

“Mi-a placut ca au facut absolut totul de la cap la coada si au lucrat foarte profesionist, lucrarea la mine este destul de mare si poarta este foarte lunga, dar a iesit extraordinar. Recomand calduros!” – Gabi Sandu

Din experienta noastra de producator de profile metalice cu vechime, stim ca trebuie sa livram la timp, de calitate, conform intelegerilor cu clientul. Asiguram toate serviciile adiacente (masuratori, consultanta, proiectare, executie, transport si montaj) pentru ca treaba sa mearga ca unsa si sa ne pastram calificativele si aprecierile bune.

Va multumim pentru incredere!

Am colaborat foarte bine, sunt multumit de rezultat. Am facut cu Pannelli Top Construct mai multe lucrari si de fiecare data au fost foarte buni, punctuali si de incredere. Recomand!
Popa Ion
Mi-a placut ca au facut absolut totul de la cap la coada si au lucrat foarte profesionist, lucrarea la mine este destul de mare si poarta este foarte lunga, dar a iesit extraordinar. Recomand calduros!
Gabi Sandu
Foarte seriosi, m-am inteles cu ei foarte bine. Au venit cand au promis, cu masina lor, cu materiale, tot, au montat gardul si poarta automata, functioneaza brici!
Mihai Rapa

Mai jos: un gard metalic cu poarta culisanta automata si poarta pietonala in timpul instalarii in Constanta. Totul a decurs foarte repede si bine, pentru ca am executat corect masuratorile, am asigurat la timp productia si transportul si am instalat cu profesionalism.

2018-02-15T18:19:03+00:00 January 24th, 2018|Categories: garduri metalice, porti metalice|Tags: , |
Show Buttons
Hide Buttons